TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Život i umjetnost
U Sarajevu predstavljena novogodišnja i zimska turistička ponuda Crne Gore
1.12.2022 06:01 | Indikator.ba
U hotelu Evropa u Sarajevu u srijedu je upriličen promotivni događaj u okviru kojeg su predstavnici lokalnih turističkih organizacija Herceg Novog, Kotora, Tivta, Ulcinja i Budve najavili dešavanja u svojim gradovima za predstojeću zimu i novogodišnje praznike.

Savjetnik direktorice Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Amel Dedeić kazao je da su se ove godine potrudili i zajedno, kao turistička destinacija, pripremili kvalitetnu turističku ponudu s fokusom na skijališta Crne Gore.

- Nadamo se dobroj posjećenosti skijalištima od strane turista iz BiH. Nadamo se da su cijene primamljive i konkurentne u odnosu na region. Inflacija je učinila svoje ali mislim da mi dalje imamo šta ponuditi za ono što će turisti platiti. Iza nas su teške godine zbog kovid situacije u svijetu, pa i kod nas. Ove godine ulazimo relaksirano i nadamo se dobroj posjećenosti, prvenstveno na skijalištima u Kolašinu, na Žabljaku, na Turjaku u Rožajama, kazao je Dedeić.

Tijana Kotarac, predstavnica Turističke organizacije Budve kazala je da su gosti iz Bosne i Hercegovine uvijek rado viđeni i dočekani u najpoznatijoj turističkoj destinaciji Crne Gore budvi i da će tako biti i tokom ovogodišnjih praznika.

- Fantastičan program koji smo pripremili tokom tri dana i tri noći, uz ponude naših ugostitelja, hotelijera i izdavaoca privatnog smještaja, garantuju da će Budva privući na desetine hiljada posjetilaca željnih lijepog provoda i još ljepših uspomena, dodala je Kotarac.

Nastupe Hari Mata Harija, Petra Graša, Marine Visković i Katarine Grujić u ekskluzivnom hotelu Splendid hotelske grupe Montenegro stars najavila je Maja Vukićević, PR hotelske grupe, a predstavnici TO Budve su promovisali i program u hotelu Palas hotelske grupe Budvanska rivijera , u okviru kojeg će, tokom tri noći, nastupiti Ana Bekuta, Goran Karan, Jelena Rozga, Aco Pejović, Dženan Lončarević i MIlica Pavlović.

Najveća muzička imena poput Gibonnija, Dina Merlina, Konstrakte, Dubioze kolektiva, Senide, Sare Jo i još mnogih drugih u Budvi, kao i Zdravka Čolića u Kotoru, Indire Force ili Željka Bebeka u Tivtu, Sergeja Ćetkovića u Ulcinju i mnoštva koncerata tokom Praznika mimoze u Herceg Novom, govore o tome da su se gradovi duž crnogorskog primorja i ove godine potrudili da Crna Gora ostane jedna od omiljenih turističkih destinacija.

Crnogorski turistički predstavnici su, tokom promotivnog nastupa u Sarajevu, obradovali predstavnike medija nagradnim vaučerima.

(Foto: Amel Dedeić)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA